Проект „SYN(es)THESIS“ печели награда „Наследство“ в категория „Събития и работа с публики“ на Сдружение „Български музеи“ за 2021-ва година

В началото на настоящата година проектът на Къща музей „Панчо Владигеров“, „SYN(es)THESIS“, беше удостоен с награда „Наследство“ в категория „Събития и работа с публики“ на Сдружение „Български музеи“ за 2021-ва година!

„…С благодарност към всички участници в миналогодишните издания на проекта за големия ентусиазъм и за индивидуалния принос на всеки от тях! Към художниците от Националната художествена академия; към композиторите, които взеха участие в конкурса; към изпълнителите в трите концертни събития; към нашите партньори – Националната художествена академия, НМА „Проф. П. Владигеров” и Софийска филхармония – за ползотворното сътрудничество; към Столична община – за оказаната подкрепа.
Благодарим и на ръководството на Сдружение „Български музеи“ за високото признание и разбира се, на нашите последователи за показаната активност.
Това ни дава стимул и отговорност да продължим да развиваме потенциала на проекта и да откриваме нови пътища за представяне на това уникално творческо общуване!“

Екип на Къща музей „Панчо Владигеров“