Концерт на братя Владигерови

Скъпи приятели и клубни членове,
Знаете поговорката  за планината и Мохамед. Много вероятно е и самият Владигеров добре да я е знаел,  за да предприемат с брат си – близнакът Любен,  големи концертни пътувания през 1924 и 1926г. в цяла България. Може да си представите какво прключение е било  това…Разгласата за концертите става  „от уста на уста“, афишите се пишат на ръка, билетите се продават там където е удобно, а често и  пианото пренасят с камион до близката зала на читалището.
Както се казва нищо ново под слънцето  т. е.  и днес историята продължава. „Планината“ в случая са студентите от Физическия факултет в съсдство на Къща-музей „Панчо Владигеров“.  Пиано отново ще пренасяме, до основното място на действието 205 аудитория на Физическия факултет.  Основни  действащи фигури са известните джазмени, братята  Косьо и Сашо Владигерови, които са  както се досещате внуците на Маестро Владигеров. Заедно с тях  са вълшебните перкусии на  Стоян Янкулов – Стунджи.
Джаз концерта е на 25 март от 18 ч., в 205 аудитория на Физическия факултет
Така ние организаторите  Къща-музей Панчо Владигеров или както често я  наричаме „дядовата ръкавичка“ ще се превърнем в голяма торба, която  изведнъж ще побере какво ли не….

Заповядайте ще бъде интересно. Само с предварително закупени  билети в Къща-музей „Панчо Владигеров”- София, ул.  "Якубица" 10 или чрез  www.ticketportal.bg