Концерти „По Владигеровски“

Къща музей „Панчо Владигеров“ – София поставя следващия акцент в своята юбилейна програма по повод 125-годишнината от рождението на големия български композитор с Концертна поредица „По Владигеровски“. Своеобразната „реставрация“ на оригинални концертни програми от архива на музея, в които той активно участва като автор и изпълнител, ще въведе публиката в културните и артистични традиции на 20-ти век – времето, в което е живял композитора.
Четирите планирани прояви ще се реализират с участието на талантливи изпълнители от съвременната музикална сцена, сред които: Людмил Ангелов, Зорница Иларионова, Мартина Табакова, Мила Михова, Стоимен Пеев и др.

Каним ви на 16-ти март, 13-ти юни, 29-ти юни и 10-ти октомври в Балната зала на Националната художествена галерия (Двореца) от 19:00 ч.

За повече подробности посетете сайта на музея https://vladigerov.org/ или последвайте нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/vladigerov.org

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на културата и Столична община, в партньорство със МФ „Софийски музикални седмици“ и с медийната подкрепа на ТВ1 и БТА.

Билети: на сайта Evetim.bg и в Националната художествена галерия „Двореца“ преди всяко събитие.